74 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
1-7-2020 11:34:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen vrijdag een auto gekocht, heel eerlijk personeel en echte service. Er werd echt tijd genomen voor vragen, proefritten en het rij klaar maken van de auto!

Onze reactie:
Dag Kirsty bedank voor je leuke recensie en wens je prettige km. en mocht je vragen hebben altijd aan de bel trekken !! We zullen je zekers helpen !
28-6-2020 12:14:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben enorm tevreden met de service van automobielservice apeldoorn. Ze werken snel en hebben goede service. Ook bij pech en nood zijn ze niet te beroerd hun handen voor je uit te steken. Ik ben 1x overgestapt wat me duur is komen te staan! Ik ga nooit meer naar een ander!! Ze hebben mijn vertrouwen en dat zijn ze 100% waard! Mijn hele familie gaat naar Hassan!

Onze reactie:
Dankje wel voor je recencie Laura graag help ik je zekers. Ook al komt de auto niet bij ons weg ,we staan altijd wel voor je klaar je weet dat ons service heel sterk staat
25-6-2020 20:16:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben meerdere auto's gekocht bij Automobiel Service Apeldoorn en hebben deze ook altijd in onderhoud bij dit bedrijf. We zijn dik tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Onze reactie:
Dankje wel Willem voor je komst je hebt een leuke auto wat je zeker meer dan 10 jaar kunt rijden ,wens je veel rij plezier!
24-6-2020 21:57:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf, auto mobileservice apeldoorn! Erg blij met mijn nieuwe auto! Ontzettend fijn geholpen! Goede service en prijs, kwaliteit is zeer goed!

Onze reactie:
Dag Kim wens je veel rij plezier je hebt een leuke auto wat bij je past ,ons service is op hoogste niveau wat we aan een ons klanten kunnen beteken !!
22-6-2020 16:09:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik kom al jaren bij deze bedrijf. Ik heb hier al 3 auto's gekocht. Super service

Onze reactie:
Dag Judith gefeliciteerd met je nwe auto en wens je veel rij plezier met je dochter !!
13-6-2020 17:49:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb 1,5 maand geleden een nieuwe auto gekocht. Heel blij met mijn aankoop. Ik had een probleem met mijn airco en die is kosteloos gerepareerd. Goede service!

Onze reactie:
Dag Debby bedank voor je recensie ons Service staat heel erg sterk en wens je veel rij plezier !
11-6-2020 18:13:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Top garage!

Onze reactie:
Dankje !
10-6-2020 19:35:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super leuk geholpen. Hele fijne service

Onze reactie:
Dankje wel Gea
8-6-2020 15:41:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Al jarenlang goede service hoop dat we ook nu weer veel geluk zullen hebben met onze nieuwe aankoop

Onze reactie:
Zekers zou je met deze aankoop ook zeer blij zijn je hebt een leuk e auto wat zekers weer 8 jaar mee kan en als er iets is Je weet ons Service !!
6-6-2020 21:19:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijke man eerlijk over zijn auto’s en goede auto’s voor een eerlijke prijs

Onze reactie:
Bedank voor je recensie en wens je veel rij plezier !
2-6-2020 17:15:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top! Net nieuwe auto gekocht!

Onze reactie:
Dankjewel voor je komst ik waardeer het zekers ma je hebt een leuke auto en wens je veel plezier Jalisa !
31-5-2020 13:38:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Met onderhoud en apk altijd snelle service ook als je tussendoor iets hebt met de auto staat hij altijd voor ons klaar , en nu wij een nieuwere tweede auto hebben aangeschaft had ie en nam die voor ons alle tijd om dingen uit te leggen over auto,s waardoor we tot een goeie keuze zijn gekomen verder een snelle afhandeling en als waardering kreeg de vrouw nog een mooie bos bloemen van hasan voor de deal bedankt !!!!!

Onze reactie:
Gefeliciteerd met julie nieuwe auto en wens je veel rij plezier!!
23-5-2020 14:36:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Meerdere auto's geprobeerd, ik kreeg alle rust en ruimte om goed te kijken welke auto ik wilde. Uiteindelijk om 14.30 een auto gekozen die ik al om 16.30 kan ophalen! De medewerkers zijn kundig en geduldig bij het uitzoeken van een auto en de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, al met al helemaal top!

Onze reactie:
Dankjewel Sanne voor je schitterende aankoop wens je veel rijplezier !!
23-5-2020 10:58:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via autotrack bij deze auto uitgekomen. Gebeld met deze zaak. Wat me meteen al opviel was de vriendelijke niet opdringerige toon. Besloten om naar de auto te gaan kijken al was het een eindje rijden. Dezelfde dag nog stond de auto voor mijn deur. Wat een fijn bedrijf! De vriendelijkheid. De kennis. En je voelt gewoon dat het eerlijk is. Top!!

Onze reactie:
Dag Karin bedank voor je kort en krachtige recencie en veel succes met je schiterende cabrio en wens je veel rij plezier.
1-5-2020 18:55:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijkheid, aandacht, tijd, behulpzaamheid en advies in alle opzichten. Ook na aankoop service gegarandeerd. Top!

Onze reactie:
Bedank Neline voor je aankoop je hebt een zeer leuke sportive auto waar je vele jaren plezier van kunt genietenen wens je veel rij plezier >
17-4-2020 21:33:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Super vriendelijk geholpen en binnen een paar uurtjes het uitgekozen autootje spik en span met een grote beurt en APK mee naar huis. Dan hoef je niet zo. eind nog een keer te rijden En als kers op de taart nog een mooie bos bloemen om de koop te bezegelen. Het uurtje rijden was door de vriendelijke hulp en de uitstekende service meer dan waard

Onze reactie:
Dankjewel Karin je komst is zeker gewaardeerd en wens je pretige km, met je nwe auto.
25-3-2020 08:25:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Je word goed en netjes geholpen.

Onze reactie:
Bedank voor je reactie en veel succes met je auto
20-3-2020 11:51:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
In sfeer van gemoedelijkheid, transpara

Onze reactie:
Dankjewel voor je kort en krachtige woorden,en succes met je auto.
12-3-2020 13:53:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn Auto was plotseling overleden. Helaas stond deze ook nog eens 20 minuten verderop van de garage vandaan. Via internet vond ik een leuke auto bij dit bedrijf. Ik als nieuwe klant was verbaasd over het feit dat ze mijn overleden auto wilde ophalen . Wat een service. Alles is tot in de puntjes geregeld voor mij. Auto afgevoerd en een goede tweedehandse ervoor terug. Ik reed vrolijk en ook nog eens met een mooie bos bloemen naar huis toe ! Dik tevreden

Onze reactie:
Bedank voor je beoordeling Edith wens je prettge km met je nwe auto ,mochten er gebreken zitten gewoon komen ,automobiel service apeldoorn help je graag !
26-2-2020 19:07:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn nieuwe auto gekocht bij dit bedrijf, en ondanks dat er een probleem bleek te zijn met de auto na aankoop, hebben ze dit direct perfect voor mij opgelost. Dus ik ben erg tevreden!

Onze reactie:
Bedank voor je reactie ,en veel succes met je mooie auto.
21-2-2020 15:49:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In december een auto gekocht bij automobiel service Apeldoorn. Degene die mij heeft geholpen nam de tijd en kon veel informatie geven. Heeft ook meegekeken met het uitzoeken van een betaalbare autoverzekering. Tot nu toe een paar kleine mankementen gehad aan de auto, maar deze hebben ze snel en kostenloos verholpen.

Onze reactie:
Dankje Elise voor je korte tekst we staan altijd met ons service voor julie klaar
9-2-2020 20:33:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige maand een auto gekocht Nu kregen we een maand later een probleempje met de kachel even een telefoontje gepleegd en konden gelijk zaterdag morgen even langs komen bij aankomst vriendelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie werdt onze klacht opgelost zonder verdere kosten

Onze reactie:
Bedank voor je aankoop dat je ons heeft gekozen ,u merkt het ook dat ons service heel sterk staat en garantie afwikking op de hoogste niveau is ,veel succes met uw VW Touran
30-1-2020 20:19:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mijn auto had wat dingen die gemaakt moesten worden Netje en snel geholpen
27-1-2020 19:57:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantvriendelijk, geweldige service en de klant wordt nog op een menselijk manier behandeld.
27-1-2020 18:37:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik kwam samen met mijn vriend voor een proefrit met een Ford Ka geïmporteerd uit Duitsland. De eigenaar heeft ons een goede beschrijving van de auto gegeven en dankzij zijn kennis van de huidige technische staat van de auto begon ik serieus interesse te krijgen. Na een proefrit was voor mij duidelijk dat dit een hele mooie auto voor een goede prijs is en die dag nog besloten hem aan te schaffen. Een paar dagen later kon ik de auto met een nieuwe APK en grote beurt afhalen. Helaas ging diezelfde dag nog een knipperlicht en een dimlicht stuk. Waarop ik contact opnam met het bedrijf en zij aangaven dat het geen probleem is voor hen dit op te lossen. Ik vind het heel fijn dat zij dit kosteloos en de volgende dag al konden oplossen. Top!
22-1-2020 18:22:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Maandag mocht ik mn nieuwe 2e hands auto ophalen. Als nieuw blonkt ie......hij rijd super en zeer goed geholpen!!!

Onze reactie:
Hartelijke dank voor je komst en veel rijplezier met je nwe auto .
16-1-2020 16:21:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Automobielservice levert en onderhoudt al bijna 20 jaar mijn auto ('s) In al die jaren heb ik nog nooit ietste klagen gehad. Altijd prima geholpen, met goed en duidelijk advies. Sinds bijna twee jaar rijdt ook mijn dochter in een auto van automobielservice en ook zij is enorm tevreden.

Onze reactie:
Dankje voor je leuke recensie,en zal zekers nog vele jaren hoogste kwaliteit leveren.
8-12-2019 22:27:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen zomer een tweedehands auto gekocht, deze was in goede staat. We werden uitstekend geholpen bij de aankoop hiervan. Na drie maanden bleek de koppeling kapot te zijn. Deze is gemaakt zonder dat dit kosten heeft gegeven voor ons! De mensen zijn erg vriendelijk. Wij bevelen deze garage zeker aan!
7-12-2019 15:53:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week een nette volkswagen polo gekocht. De auto rijdt super en werd als nieuw afgeleverd! Daarnaast een super service! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan!
1-12-2019 11:11:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Ben al vele jaren vaste klant bij ASA. Bij onderhoudsbeurten altijd vooraf tijdig op de hoogte gesteld wanneer er iets bijzonders moest gebeuren. Prima uitleg over wat moet gebeuren en wat de geraamde kosten zijn. In de loop der tijd verschillende keren gebeurt dat bij pech hulp aan huis geboden werd. Ook bij de aanschaf van auto’s altijd prima geholpen. Algemeen beeld: zeer deskundig, servicegericht en last but not least betrouwbaar.
30-11-2019 11:52:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service! De auto werd keurig en puntgaaf afgeleverd! Daarnaast werd ik ontzettend goed geholpen en werd er geluisterd naar iedere wens, en werd er direct gehandeld. Een echte aanrader!
28-11-2019 21:32:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Voor de meest oprechte en beste service moet je bij automobiel service apeldoorn wezen???? Wij komen hier al meer dan 10 jaar, Hasan is en blijft de beste!
27-11-2019 16:16:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ze hebben alle tijd voor je en de service is top Je krijgt zelf een kopje koffie
22-11-2019 20:19:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van een andere auto. Met veel geduld geholpen om de benodigde paperassen voor elkaar te krijgen. Snelle service en alle lof voor dit bedrijf!
22-11-2019 09:28:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Het is altijd fijn om bij deze garage te komen. Ze hebben altijd gelijk tijd voor je.
22-11-2019 09:26:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Het is altijd fijn om bij deze garage te komen. Ze hebben altijd gelijk tijd voor je. Afgelopen week een nieuw auto gekocht, bevalt uitstekend!
20-11-2019 12:39:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik kom al jaren bij Automobiel service apeldoorn voor mij geen ander en stuur regelmatig klanten naar Hasan waar mn vrienden omgeving ook heel erg blij mij zijn,voor reparatie of aankoop van mn autos ben ik al zekers 18jaar een vast klant
14-11-2019 14:41:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week hier mijn auto, een Fiat Panda gekocht, erg tevreden!
13-11-2019 15:31:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Sta ik met een lekke band op men werk,paniek heb de auto nodig,ik met de auto naar Hasan en zijn mensen,kom hier al een paar jaar Hasan en zijn mensen staan altijd gelijk voor me klaar,ook nu weer,auto was binnen een half uur klaar,geen kosten super service, mensen heb u iets met uw auto kom dan aub naar Hasan en zijn mensen ,super bedankt, goetjes van een zeer tevreden klant
5-11-2019 21:46:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb mijn 1e auto gekocht en ben erg te spreken over de service van het bedrijf. Ik woon in ‘s-Hertogenbosch dus dit is niet bepaald langs de deur, maar zal in de toekomst voor een nieuwe auto zeker terug gaan! Echt een aanrader.
28-10-2019 12:52:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week voor een tweede keer (na 8 jaar) hier mijn auto gekocht. Ontzettend blij met deze garage! Bij de aflevering van mijn auto kreeg ik er een mooie bos bloemen bij. Fijn contact met de mensen, snelle en goede service. Top bedrijf.
22-10-2019 10:50:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Door ervaring van familie ben ik bij Automobiel service Apeldoorn terecht gekomen voor de aanschaf van een gebruikte auto. Zelf woon ik in Breda en dat ligt niet naast de deur. Door zeer groot en divers aanbod van gebruikte auto's in verschillende prijsklassen, was ik na 1x de garage bezoeken al overtuigd van een keuze. Er werd uitvoerig meegedacht in persoonlijke wensen en voorkeuren en ook eerlijk advies gegeven. Vanwege vertrek naar huis de volgende dag, werd planning aangepast en rekening gehouden met situatie op de weg. Mijn nieuwe auto stond de volgende dag in de middag tip top klaar en ruim voor begin van de files kon ik naar huis rijden. Ik ben erg fijn geholpen!
2-10-2019 12:49:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Via familie hier terechtgekomen en ben heel blij dat ik hier een auto heb gekocht. Ze denken gewoon echt mee en willen kwaliteit leveren. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, maar ik heb vertrouwen in mijn mooie nieuwe auto.
21-9-2019 17:01:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super aardige mensen. Snelle en goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Top bedrijf.
17-8-2019 18:11:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via internet terecht gekomen bij automobiel service Apeldoorn. Ze boden de beste prijs / kwaliteit verhouding bij de aanschaf van een gebruikte auto. Apeldoorn ligt voor ons niet naast de deur. gelukkig heb ik deze keus gemaakt. Behalve de prijs / kwaliteit verhouding zijn we goed geholpen en hartelijk ontvangen. Helaas is de garage te ver weg, anders had ik mijn onderhoud hier ook laten doen.
15-8-2019 17:59:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In 1 woord , uitstekend. Ik doe al jaren lang zaken met Hassan en iedere keer weer ga ik met een super gevoel naar huis. Thanks voor alles.
10-8-2019 11:23:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik kom al jaren met mm auto voor reparatie apk voor mij geen andere garage en heb nu mm nieuwe auto aangeschaft bij automobiel service apelddorn
29-5-2019 15:44:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettig en deskundig advies, vlotte afhandeling. Ben heel tevreden over de aanschaf van mijn auto. Betrouwbare partner in het kopen van een auto. Bedankt voor het bloementje, heel attent.
29-5-2019 08:46:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie suzuki swift gekocht. Uiteindelijk alles gebeurd zoals is afgesproken. Top service en snel geleverd. Hasan en personeel bedankt!
18-5-2019 20:01:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke 2e hands Kia Picanto gekocht. Goeie service, nieuwe accu en hulp met de verzekering en we konden de auto meteen meenemen. Kwam allemaal erg betrouwbaar over.
17-5-2019 19:42:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een top garage !!!
12-5-2019 17:21:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben heel tevreden heb een autootje gekocht en daarbij zeer goed geholpen door Hassan . Zeer vriendelijk en hulpvaardig
12-5-2019 16:32:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijk, professioneel, denkt met de klant mee.
29-4-2019 17:11:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Heel erg tevreden met de aangeschafte auto. De service is fantastisch!
24-4-2019 17:03:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super bedrijf. Wij zijn vanuit Bussum hier terecht gekomen en zijn heel tevreden. Goede afspraken die ook nagekomen worden.
21-4-2019 09:07:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geen gladde verkoop praatjes. Afspraak is afspraak. Goede service en kwaliteit. Klantgericht- en klantvriendelijk.
4-4-2019 18:15:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben hier een gebruikte Toyota Aygo gekocht. Er stonden er zelfs twee. We kregen hierover mooie uitleg. In beide auo's hebben we twee keer een proefrit mogen maken. De eigenaar is er niet primair op gebrand om te verkopen maar om een goede naamsbekendheid op te bouwen waarbij service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ouderwetse en eerlijke service. Een echte aanrader!
30-3-2019 22:02:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben hier al jaren (derde auto). Heel goed en reeël advies. Betrouwbaar en eerlijk. Vriendelijk personeel. Een aanrader voor elke prijsklasse.
9-3-2019 15:19:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service, Vandaag onze auto opgehaald. En helemaal zo als afgesproken afgeleverd. We moesten helemaal uit Limburg komen maar kan iedereen aanraden om hier eens te gaan kijken voor een leuke auto. Wij komen zeker terug!
6-3-2019 11:29:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Betrouwbaar bedrijf met fantastische service! Ze zijn deskundig, nemen de tijd voor je en denken met je mee.
5-3-2019 09:09:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een Fiiat Punto Evo hier gekocht. Zeer netjes te woord gestaan en geholpen en ondanks een financieel foutje wat in hun nadeel was toch aan hun woord gehouden.
23-2-2019 17:51:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zeer netjes geholpen goede service.Zeer nette zaak is erg betrouwbaar meteen ontvangen met een lekker bakje koffie kom zeker nog wel een keer terug.Zal zeker aanbevelen aan anderen.
11-2-2019 21:36:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij kwamen uit Limburg omg Roermond voor een fiat punto er was veel keus. we vonden een perfecte auto voor ons dank door de perfecte vakkundig eigenaar nu zijn we thuis met onze mooie auto Bedankt
11-2-2019 19:35:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
wij kwamen uit Limburg. omg Roermond op zoek naar een mooie fiat Punto . er was een groot aanbod, en daar stond de Perfecte auto voor ons. we werden goed te woord gestaan door de klantvriendelijke eigenaar. nu zijn wij thuis met onze mooie witte Punto sport Bedankt
22-1-2019 20:42:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
We kochten onze eerste auto hier. Goede prijs voor kwaliteit. De eigenaar was behulpzaam, legde uitleg uit over de verzekering en andere informatie over de auto.
6-1-2019 01:14:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Was al een poosje op zoek na een gebruikte fiat grande punto evo diverse bedrijven afgeweest in apeldoorn geslaagd bij automobiel service apeldoorn had zeer veel puntos waarbij ons keuze groot was door een zeer trouwe eigenaar die ons volledige betrouw heeft gegeven door zijn jaren ervaring die hij aan fiat spcialist is leuke inruil voorstel hebben gekregen voor onze auto Ook al is de afstand voor mij groot u ziet mij zekers terug voor onderhoud en de apk en zal mn omgeving zeker aanraden !!
2-1-2019 21:25:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekend en betrouwbaar bedrijf, zeer vriendelijk personeel. Zijn al jaren klant.
29-12-2018 16:52:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Online een mooie Fiat Punto Grande gezien, gisteren een proefrit gehad en we waren overtuigd! De eigenaar heeft al onze vragen eerlijk en tot in de details beantwoord. Ook werd er echt tijd voor ons genomen. Na wat onderhandelingen zijn we tot een mooie deal gekomen. Vandaag mogen ophalen en wat rijdt ie toch heerlijk! Als het tijd is voor de onderhoud komen we dan ook zeker weer terug. Top service, onze vertrouwen heeft dit bedrijf gekregen
19-12-2018 13:21:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel veel geholpen en de medewerkers zeer vriendelijk, wilde de auto gelijk meenemen i.v..m. de afstand dat was geen probleem de kleine dingen die wij opmerkten tijdens de proefrit werden gelijk verholpen en we mochten de auto ook nog even op de brug zien. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen hier wordt je eerlijk geholpen .
17-12-2018 15:59:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super snel de auto gerepareerd en word altijd vriendelijk geholpen. Helemaal top!
12-12-2018 18:26:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
7
Garantie top.
12-12-2018 17:08:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Word altijd fijn geholpen tevreden klant
24-11-2018 20:39:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
6
Klantvriendeijkheid top
23-11-2018 09:05:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn bedrijf goeie service en zeer vriendelijk personeel. Met inruil van de oude auto mooie deal aangeboden gekregen voor een jongere auto. onverwachts ook nog eens extra service gekregen bij aanschaf omdat de banden wel minder profiel hadden op de nieuwe auto, daarom heb ik ook nog eens een nieuwe set banden eronder gekregen als verassing. Nogmaals hartstikke bedankt Hasan!