37 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
14-11-2019 14:41:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week hier mijn auto, een Fiat Panda gekocht, erg tevreden!
13-11-2019 15:31:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Sta ik met een lekke band op men werk,paniek heb de auto nodig,ik met de auto naar Hasan en zijn mensen,kom hier al een paar jaar Hasan en zijn mensen staan altijd gelijk voor me klaar,ook nu weer,auto was binnen een half uur klaar,geen kosten super service, mensen heb u iets met uw auto kom dan aub naar Hasan en zijn mensen ,super bedankt, goetjes van een zeer tevreden klant
5-11-2019 21:46:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb mijn 1e auto gekocht en ben erg te spreken over de service van het bedrijf. Ik woon in ‘s-Hertogenbosch dus dit is niet bepaald langs de deur, maar zal in de toekomst voor een nieuwe auto zeker terug gaan! Echt een aanrader.
28-10-2019 12:52:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week voor een tweede keer (na 8 jaar) hier mijn auto gekocht. Ontzettend blij met deze garage! Bij de aflevering van mijn auto kreeg ik er een mooie bos bloemen bij. Fijn contact met de mensen, snelle en goede service. Top bedrijf.
22-10-2019 10:50:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Door ervaring van familie ben ik bij Automobiel service Apeldoorn terecht gekomen voor de aanschaf van een gebruikte auto. Zelf woon ik in Breda en dat ligt niet naast de deur. Door zeer groot en divers aanbod van gebruikte auto's in verschillende prijsklassen, was ik na 1x de garage bezoeken al overtuigd van een keuze. Er werd uitvoerig meegedacht in persoonlijke wensen en voorkeuren en ook eerlijk advies gegeven. Vanwege vertrek naar huis de volgende dag, werd planning aangepast en rekening gehouden met situatie op de weg. Mijn nieuwe auto stond de volgende dag in de middag tip top klaar en ruim voor begin van de files kon ik naar huis rijden. Ik ben erg fijn geholpen!
2-10-2019 12:49:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Via familie hier terechtgekomen en ben heel blij dat ik hier een auto heb gekocht. Ze denken gewoon echt mee en willen kwaliteit leveren. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, maar ik heb vertrouwen in mijn mooie nieuwe auto.
21-9-2019 17:01:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super aardige mensen. Snelle en goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Top bedrijf.
17-8-2019 18:11:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via internet terecht gekomen bij automobiel service Apeldoorn. Ze boden de beste prijs / kwaliteit verhouding bij de aanschaf van een gebruikte auto. Apeldoorn ligt voor ons niet naast de deur. gelukkig heb ik deze keus gemaakt. Behalve de prijs / kwaliteit verhouding zijn we goed geholpen en hartelijk ontvangen. Helaas is de garage te ver weg, anders had ik mijn onderhoud hier ook laten doen.
15-8-2019 17:59:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In 1 woord , uitstekend. Ik doe al jaren lang zaken met Hassan en iedere keer weer ga ik met een super gevoel naar huis. Thanks voor alles.
10-8-2019 11:23:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik kom al jaren met mm auto voor reparatie apk voor mij geen andere garage en heb nu mm nieuwe auto aangeschaft bij automobiel service apelddorn
29-5-2019 15:44:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettig en deskundig advies, vlotte afhandeling. Ben heel tevreden over de aanschaf van mijn auto. Betrouwbare partner in het kopen van een auto. Bedankt voor het bloementje, heel attent.
29-5-2019 08:46:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie suzuki swift gekocht. Uiteindelijk alles gebeurd zoals is afgesproken. Top service en snel geleverd. Hasan en personeel bedankt!
18-5-2019 20:01:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke 2e hands Kia Picanto gekocht. Goeie service, nieuwe accu en hulp met de verzekering en we konden de auto meteen meenemen. Kwam allemaal erg betrouwbaar over.
17-5-2019 19:42:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een top garage !!!
12-5-2019 17:21:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben heel tevreden heb een autootje gekocht en daarbij zeer goed geholpen door Hassan . Zeer vriendelijk en hulpvaardig
12-5-2019 16:32:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijk, professioneel, denkt met de klant mee.
29-4-2019 17:11:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Heel erg tevreden met de aangeschafte auto. De service is fantastisch!
24-4-2019 17:03:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super bedrijf. Wij zijn vanuit Bussum hier terecht gekomen en zijn heel tevreden. Goede afspraken die ook nagekomen worden.
21-4-2019 09:07:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geen gladde verkoop praatjes. Afspraak is afspraak. Goede service en kwaliteit. Klantgericht- en klantvriendelijk.
4-4-2019 18:15:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben hier een gebruikte Toyota Aygo gekocht. Er stonden er zelfs twee. We kregen hierover mooie uitleg. In beide auo's hebben we twee keer een proefrit mogen maken. De eigenaar is er niet primair op gebrand om te verkopen maar om een goede naamsbekendheid op te bouwen waarbij service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ouderwetse en eerlijke service. Een echte aanrader!
30-3-2019 22:02:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben hier al jaren (derde auto). Heel goed en reeël advies. Betrouwbaar en eerlijk. Vriendelijk personeel. Een aanrader voor elke prijsklasse.
9-3-2019 15:19:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service, Vandaag onze auto opgehaald. En helemaal zo als afgesproken afgeleverd. We moesten helemaal uit Limburg komen maar kan iedereen aanraden om hier eens te gaan kijken voor een leuke auto. Wij komen zeker terug!
6-3-2019 11:29:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Betrouwbaar bedrijf met fantastische service! Ze zijn deskundig, nemen de tijd voor je en denken met je mee.
5-3-2019 09:09:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een Fiiat Punto Evo hier gekocht. Zeer netjes te woord gestaan en geholpen en ondanks een financieel foutje wat in hun nadeel was toch aan hun woord gehouden.
23-2-2019 17:51:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zeer netjes geholpen goede service.Zeer nette zaak is erg betrouwbaar meteen ontvangen met een lekker bakje koffie kom zeker nog wel een keer terug.Zal zeker aanbevelen aan anderen.
11-2-2019 21:36:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij kwamen uit Limburg omg Roermond voor een fiat punto er was veel keus. we vonden een perfecte auto voor ons dank door de perfecte vakkundig eigenaar nu zijn we thuis met onze mooie auto Bedankt
11-2-2019 19:35:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
wij kwamen uit Limburg. omg Roermond op zoek naar een mooie fiat Punto . er was een groot aanbod, en daar stond de Perfecte auto voor ons. we werden goed te woord gestaan door de klantvriendelijke eigenaar. nu zijn wij thuis met onze mooie witte Punto sport Bedankt
22-1-2019 20:42:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
We kochten onze eerste auto hier. Goede prijs voor kwaliteit. De eigenaar was behulpzaam, legde uitleg uit over de verzekering en andere informatie over de auto.
6-1-2019 01:14:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Was al een poosje op zoek na een gebruikte fiat grande punto evo diverse bedrijven afgeweest in apeldoorn geslaagd bij automobiel service apeldoorn had zeer veel puntos waarbij ons keuze groot was door een zeer trouwe eigenaar die ons volledige betrouw heeft gegeven door zijn jaren ervaring die hij aan fiat spcialist is leuke inruil voorstel hebben gekregen voor onze auto Ook al is de afstand voor mij groot u ziet mij zekers terug voor onderhoud en de apk en zal mn omgeving zeker aanraden !!
2-1-2019 21:25:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekend en betrouwbaar bedrijf, zeer vriendelijk personeel. Zijn al jaren klant.
29-12-2018 16:52:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Online een mooie Fiat Punto Grande gezien, gisteren een proefrit gehad en we waren overtuigd! De eigenaar heeft al onze vragen eerlijk en tot in de details beantwoord. Ook werd er echt tijd voor ons genomen. Na wat onderhandelingen zijn we tot een mooie deal gekomen. Vandaag mogen ophalen en wat rijdt ie toch heerlijk! Als het tijd is voor de onderhoud komen we dan ook zeker weer terug. Top service, onze vertrouwen heeft dit bedrijf gekregen
19-12-2018 13:21:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel veel geholpen en de medewerkers zeer vriendelijk, wilde de auto gelijk meenemen i.v..m. de afstand dat was geen probleem de kleine dingen die wij opmerkten tijdens de proefrit werden gelijk verholpen en we mochten de auto ook nog even op de brug zien. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen hier wordt je eerlijk geholpen .
17-12-2018 15:59:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super snel de auto gerepareerd en word altijd vriendelijk geholpen. Helemaal top!
12-12-2018 18:26:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
7
Garantie top.
12-12-2018 17:08:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Word altijd fijn geholpen tevreden klant
24-11-2018 20:39:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
6
Klantvriendeijkheid top
23-11-2018 09:05:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn bedrijf goeie service en zeer vriendelijk personeel. Met inruil van de oude auto mooie deal aangeboden gekregen voor een jongere auto. onverwachts ook nog eens extra service gekregen bij aanschaf omdat de banden wel minder profiel hadden op de nieuwe auto, daarom heb ik ook nog eens een nieuwe set banden eronder gekregen als verassing. Nogmaals hartstikke bedankt Hasan!